DOSTAVA

Za dostavo vseh naročil v spletni trgovini ekoaronija.com skrbi pogodbeni partner Pošta Slovenije. Naročeno blago bomo pogodbenemu partnerju za dostavo pošiljk oddali v roku treh delovnih dni. Če zaradi posebnih okoliščin to ne bo mogoče, bomo o tem kupca obvestili in se s kupcem dogovorili drugače. Blago bomo dostavili na sporočeni naslov kupca.

Če naročenega blaga ni več na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu.

Strošek dostave se izračuna avtomatično ob naročilu blaga in je del končne cene

naročila.

Stroški dostave pri na nakupu nad 50,00 € so brezplačni. Do 49,99 € je cena pakiranja in dostave 3,99 €.

Opozorilo: ti pogoji ter stroški dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije. 

Dostava je možna tudi v tujino, po pogojih in ceniku pošte Slovenije.


VRAČILO BLAGA

Če želi kupec vrniti blago iz osebnih razlogov, krije stroške vračila sam, pri čemer mora biti vrnjeno  blago neuporabljeno, nepoškodovano in originalno zapakirano. Vračilo mora biti izvršeno v 8 dneh od prejema. Trgovec najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe vrne vsa prejeta plačila.

REKLAMACIJA

Kupec lahko blago reklamira, če blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini, barvi ali kako drugače odstopajo od kupčevega naročila.

Kupec lahko blago reklamira v 8 dneh od nakupa in zahteva takojšnjo zamenjavo za enak, brezhiben izdelek ali pa v zakonsko določenem roku in pod pogoji za uveljavljanje reklamacije iz naslova stvarne napake.

V primeru reklamacije lahko kupec, v skladu z zakonskimi omejitvami, zahteva zamenjavo artikla, njegovo popravilo ali vračilo kupnine.

Kupec lahko blago v reklamacijo vrne tako, da ga prinese osebno ali pa ga na stroške prodajalca in po vnaprejšnjem dogovoru s prodajalcem vrne po pošti.